Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Plavání 2020.

Plavání 2020.



Plavání dětí

Jezdit na předplaveckou výuku v bazénu Hořice začneme v pátek 6. března 2020. Odjíždět od mateřské školy budeme v 7, 15 hodin, abychom stihli výuku v 8 hodin...nemůžeme čekat na opozdilce. Přihlašovat můžete děti po jarních prázdninách. Máme objednaný autobus pro 20 dětí, předpokládáme, že nebudou jezdit jen ty nejmenší..je to zcela na rozhodnutí rodičů. Pokud je dítě malého vzrůstu, má cestovací obtíže nebo se bojí vody, prohovořte to s učitelkami ve třídě. V mateřské škole zůstane pedagogický personál a o neplavce bude postaráno. Týden před zahájením dostanou rodiče přihlášených dětí k podpisu „Potvrzení o zdravotním stavu žáka“ - nemusíte s tím k lékaři.

Děti, které budou jezdit plavat, přijdou k autobusu nasnídané a s sebou si povezou svačinu. Dopolední svačinu jim v MŠ odhlásíme. S sebou si vezmou batůžek, ve kterém bude svačina, plavky a ručník (holčičky hřeben). Plavky by měly mít slipový tvar – v bazénu odmítají různé kraťasy, byť i koupací. Ručník volte větší, příp. menší osušku, aby se do ní mohlo dítě zabalit. Na oběd budeme zpátky. Doporučujeme, aby si dítě batůžek připravilo samo – a vědělo, co má s sebou!

Vybírat zálohu na kurzovné 500,- Kč budeme na začátku března proti potvrzení z pokladny – s tím můžete do pojišťovny a žádat o proplacení. Cestovné neplatíte. Bačkorky si děti vezmou ze školky.